Η ασφαλιστική CNP Ζωής ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την ΟΤΕ Ασφάλιση, θυγατρική εταιρεία ασφαλιστικής πρακτόρευσης του ομίλου ΟΤΕ, στη σύναψη ομαδικού ασφαλιστηρίου συμβολαίου, για την ασφάλιση των μελών του Πανελληνίου Συλλόγου Συνταξιούχων Τηλεπικοινωνιών ομίλου ΟΤΕ.

Η CNP Ζωής είναι μέλος του Γαλλικού πολυεθνικού ομίλου CNP Assurances, που τοποθετείται ως νο1 εταιρεία ασφάλισης προσώπων στη Γαλλία και η 4η μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία ζωής στην Ευρώπη, με πάνω από 160 χρόνια εμπειρίας, 35 εκατ. ασφαλισμένους και 31.5 δις ευρώ κύκλο εργασιών.

Το ομαδικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο περιλαμβάνει παροχές πρωτοβάθμιας περίθαλψης σε προσιτό κόστος και απευθύνεται σε εθελοντική βάση στα 33.000 μέλη του Συλλόγου, καθώς και στις οικογένειές τους.

Στόχος των δύο εταιρειών όπως αναφέρονται στην ανακοίνωση, είναι η προσέγγιση των λύσεων με πελατοκεντρική φιλοσοφία, η έμφαση στην ποιότητα με προσιτό κόστος, η διαρκής ικανοποίηση του πελάτη, η δημιουργία προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρουν ουσιαστικές και οικονομικές λύσεις και η συνέπεια, συνέχεια και αφοσίωση σε αυτή τη δέσμευση.