Μια νέα συνεργασία με τη Ζωή Φράγκου, Οργανωσιακή Ψυχολόγο και Business Coach, ξεκίνησε η Event Plus. Ειδικότερα, καθώς η εταιρεία εξελίσσεται, θέλει να γίνει περισσότερο ανθρωποκεντρική, με την εν λόγω συνεργασία να στοχεύει στην αλλαγή της κουλτούρας.

Πρόκειται για ένα τετράμηνο πρότζεκτ, το οποίο περιλαμβάνει Leadership Coaching & Training, σεμινάριο για διαπραγματεύσεις και μια σειρά εκπαιδεύσεων για το ανθρώπινο δυναμικό, καθώς και team building δραστηριότητες, οι οποίες στοχεύουν στην σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των ατόμων. Η αρχή έγινε την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου, με ένα ομαδικό online meeting, στο οποίο συμμετείχαν και οι 22 εργαζόμενοι της εταιρείας. «Από καιρό θέλαμε να ξεκινήσουμε εσωτερικές εκπαιδεύσεις και να επενδύσουμε περισσότερο στο να χτίσουμε μια ισχυρή, ενοποιημένη ανθρωποκεντρική κουλτούρα.

Για ένα τόσο δύσκολο εγχείρημα, δεν μπορέσαμε να σκεφτούμε κανέναν ικανότερο συνεργάτη από την κυρία Φράγκου που με το πάθος, τον δυναμισμό και τις γνώσεις της μας κάνει να ανυπομονούμε για την επόμενη μέρα» ανέφερε στο Workforce η Άννα Γκύλλη, General Manager της Event Plus, ενώ από την πλευρά της, η Ζ. Φράγκου δήλωσε: «Είναι τιμή μου να συνεργάζομαι με οργανισμούς που προτεραιοποιούν τους ανθρώπους τους, ακόμα και σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες. Μην ξεχνάμε ότι ο κλάδος των Events χτυπήθηκε πολύ σοβαρά εξαιτίας του Covid-19».