Με στόχο την παροχή πρακτικής συμβουλευτικής σε όσους βρίσκονται σε διαδικασία αναζήτησης εργασίας η HR Passport προχώρησε σε συνέργεια εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με την Εθνική Τράπεζα και συγκεκριμένα το πρώτο i-bank store στην Ελλάδα.

Από τα μέσα Μαΐου έχουν πραγματοποιηθεί σε τακτά χρονικά διαστήματα δωρεάν workshops με τα εξής θέματα: «Αναζήτηση εργασίας: οργανωθείτε σωστά και με τις νέες τεχνολογίες» και «Επαγγελματική συνέντευξη: πώς να ξεχωρίσετε».

Η HR Passport, με ανανεωμένη πλέον εταιρική ταυτότητα και νέα ιστοσελίδα, μεγαλώνει σε ωριμότητα και δράση, διατηρώντας όμως το αρχικό της όραμα.
«Ο λόγος που δημιούργησα την HR Passport το 2007 ήταν -και παραμένει- το να συντελεί, μέσα από την προσωπική και επαγγελματική βελτίωση των ανθρώπων, την ενίσχυση της αυτογνωσίας και της διεκδικητικότητας τους, στο να δημιουργείται μία κοινότητα ατομικής ευθύνης, καινοτομίας και ενεργής συνεισφοράς σε θετικές κοινωνικές αλλαγές. Και αυτό το στοίχημα είναι στοίχημα ζωής, όχι εποχιακή αντίδραση στην κρίση», πιστεύει η Δήμητρα Καρατώλου, Διευθύντρια της HR Passport.

Τα επόμενα workshops είναι προγραμματισμένα για την Τετάρτη, 15 Ιουνίου, 18:00 – 19:45. Δηλώσεις συμμετοχής στο [email protected].