Στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας της Optimal Business Action με τον Αγγλικό οίκο εκπαίδευσης και ανάπτυξης προσωπικού Advanced People Strategies (www.advancedpeoplestrategies.co.uk), πραγματοποιήθηκε στις 17 Μαρτίου εκδήλωση πιστοποίησης εκπαιδευτών.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν στελέχη και μάνατζερ μεγάλων ελληνικών και πολυεθνικών εταιρειών. Τη διαδικασία της εκδήλωσης συντόνισε ο Διευθυντής της APS, Melvyn Payne και ο Πρόεδρος της εταιρείας Optimal Business Action, Μενέλαος Κυριακόπουλος. Στους εκπαιδευτές χορηγήθηκε διεθνές πιστοποιητικό επάρκειας χορήγησης των εκπαιδευτικών προγραμμάτων και των εργαλείων αξιολόγησης, από το αναγνωρισμένο Institute of Leadership and Μanagement (ILM) της Αγγλίας.

H Optimal προχώρησε σε αποκλειστική συνεργασία για την Ελλάδα με την Αγγλική APS για τα προϊόντα και της υπηρεσίες της που αφορούν Personality Questionnaires, Engagement Surveys, 360° Instruments, Emotional Intelligence και εκπαιδευτικά προγράμματα. H APS ειδικεύεται στην παροχή εργαλείων και υπηρεσιών για την υποστήριξη της Οργανικής Ανάπτυξης (Corporate Development) και την Διαχείριση Ταλέντων (Talent Management) των επιχειρήσεων. Τα προϊόντα της περιλαμβάνουν παγκόσμιας κλάσης εργαλεία αξιολόγησης για την επιλογή, την ανάπτυξη και τον προγραμματισμό της διαδοχής και έχουν σχεδιαστεί και από τον Associate Director της APS, καθηγητή Adrian Furnham, του University College London.

Πληροφορίες: www.optimalba.gr