Η Stanton Chase Αθήνας ξεκίνησε συνεργασία με τη βρετανική εταιρεία Qlearsite, που εξειδικεύεται στην ανάπτυξη Employee Feedback λογισμικού. Η τελευταία, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, χρησιμοποιώντας πρωτοποριακές τεχνικές τεχνητής νοημοσύνης και επεξεργασίας φυσικής γλώσσας (NLP), επεξεργάζεται τις απόψεις των εργαζομένων, μετατρέποντας άμεσα τις γραπτές απαντήσεις (ποιοτικά στοιχεία) σε μετρήσιμα δεδομένα (ποσοτικά στοιχεία).

Έτσι, η πλατφόρμα της Qlearsite παρέχει στους ηγέτες χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τις εμπειρίες των εργαζομένων, χρησιμοποιώντας σύντομες έρευνες. Η Stanton Chase Αθήνας επισημαίνει ότι η πλατφόρμα της Qlearsite, «ουσιαστικά, ανοίγει και ενισχύει το διάλογο μεταξύ των εργαζομένων και της διοίκησης των οργανισμών· οι εφαρμογές αφορούν σύντομα και προσεκτικά σχεδιασμένα ερωτηματολόγια πολλαπλών θεματικών (π.χ. Organization Fitness, DEIB, Employee Engagement, Wellbeing, Experience) που επιτρέπουν στις εταιρείες να αφουγκράζονται τις ανάγκες και τις προσδοκίες των εργαζομένων τους και να δημιουργούν, πλάνα δράσης».

Και η ανακοίνωση καταλήγει: «Μέσω διαδραστικών visualization tools και dashboards, οι επιχειρήσεις αποκτούν πλήθος ποσοτικών και ποιοτικών δεδομένων καταφέρνοντας να φωτίσουν αθέατες πτυχές μη λειτουργικών πρακτικών και να αποτυπώσουν με μετρήσιμο τρόπο την υπάρχουσα κουλτούρα».