Οι εταιρείες Maran Gas Maritime (MGM) & Maran Tankers Management (MTM), στο πλαίσιο της συνεχούς επένδυσης στην ασφάλεια, την προσωπική και την επαγγελματική εξέλιξη των εργαζομένων τους, υιοθέτησαν και προσάρμοσαν στην κουλτούρα του ομίλου ένα πρόγραμμα ενδυνάμωσης της ανθεκτικότητας, «Resilience», για τους ναυτικούς και τα στελέχη τους.

Η εταιρεία που επιλέχθηκε σαν αρωγός, coach, mentor και εμψυχωτής σε αυτό το εγχείρημα των MGM/ MTM, είναι η Life Clinic Group, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο από το 2006, προσφέροντας προγράμματα Coaching για επιχειρηματίες, οργανισμούς, στελέχη και ιδιώτες. Τα στελέχη των 2 εταιρειών δήλωσαν εντυπωσιασμένα από το πρόγραμμα και μετέφεραν τη δέσμευση τους να υλοποιήσουν το πρόγραμμα σε όσο το δυνατό μεγαλύτερη κλίμακα τα επόμενα χρόνια.

Κεντρικές ομιλήτριες είναι η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου, ιδρύτρια & CEO της Life Clinic Group, συγγραφέας, coach, ομιλήτρια, ιδρυτικό μέλος & πρώην Πρόεδρος του ελληνικού παραρτήματος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Coaching ICF – Greece και η Λευκή Αυδή, επικεφαλής εταιρικών προγραμμάτων, διακεκριμένη σύμβουλος επαγγελματικής καθοδήγησης, mentor και εκπαιδευτής στελεχών με 25ετή επαγγελματική εμπειρία στο χώρο των Ελληνικών και διεθνών επιχειρήσεων.

Το εν λόγω πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση όλων των θεματικών ενοτήτων από τους εκπαιδευόμενους, όπου κυριάρχησε η πολυμορφία, ευρηματικότητα και το προσωπικό στοιχείο των νέων εκπαιδευτών, αποτυπώνοντας την εύστοχη υιοθέτηση των τεχνικών που αναπτύχθηκαν και τελικά την επιτυχία της εκδήλωσης.