Με αφορμή την επέτειο των 55 χρόνων από την ίδρυση της, η Icap πραγματοποίησε εορταστική εκδήλωση για τους κοινωνικούς εταίρους και τους πελάτες του ομίλου, και εξέδωσε Επετειακό Εταιρικό Λεύκωμα στο οποίο μεταξύ άλλων, περιγράφονται οι διαχρονικές επιτυχίες του ομίλου, παρουσιάζονται ευχές συνεργατών, καθώς και πληθώρα φωτογραφικού υλικού από σημαντικές στιγμές με τους ανθρώπους και τους κοινωνικούς εταίρους του ομίλου.

Ο Νικήτας Κωνσταντέλλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου εταιρειών Icap, δήλωσε σχετικά: «Aπό την ίδρυσή της, το 1964, μέχρι σήμερα η Ιcap με όραμα και αξίες, έχει διαγράψει μια λαμπρή πορεία στο ελληνικό και διεθνές επιχειρείν. Στόχος μας, σε όλη αυτή τη διαδρομή, ήταν και παραμένει να διακρινόμαστε ως συνεργάτης επιλογής για τους πελάτες μας και ως εργοδότης επιλογής για τους ανθρώπους μας.

Παράλληλα, και σε ισορροπία με τη βελτιστοποίηση των οικονομικών της αποτελεσμάτων, η Icap θεωρεί ευθύνη της την εταιρική κοινωνική προσφορά και εφαρμόζει με ευαισθησία, σύνθετες πολιτικές στήριξης για τον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον. Με γνώμονα την ραγδαία ανάπτυξη του ομίλου τα τελευταία 13 χρόνια, είμαι βέβαιος ότι και στο μέλλον η Icap θα εξακολουθεί να αναπτύσσεται και να διακρίνεται διεθνώς, αποτελώντας σταθερό σημείο αναφοράς της ελληνικής οικονομίας».