Τα Holmes Place Clubs, με τη συμμετοχή τους στο 6th People Management Executive Seminar που διοργάνωσε το περιοδικό HR Professional στις 21 Οκτωβρίου, απέδειξαν για μία ακόμη φορά, με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία, τη δέσμευσή τους στην προώθηση του wellness στο χώρο εργασίας και την παροχή αποτελεσματικών λύσεων στους επαγγελματίες.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, πάνω από 300 υψηλά στελέχη από το χώρο του HR πήραν μία μικρή γεύση των εξειδικευμένων υπηρεσιών που μπορούν να προσφέρουν τα Holmes Place στο σύγχρονο επαγγελματία.

Πιο συγκεκριμένα, στα διαλείμματα του σεμιναρίου είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το stand των Holmes Place και να ενημερωθούν για την υπηρεσία Wellness Scan από τους εξειδικευμένους συνεργάτες των Holmes. Μαθαίνοντας περισσότερα για την απόκτηση καλής φυσικής κατάστασης, έκαναν το πρώτο βήμα για την επίτευξη της πολυπόθητης ευεξίας. Με την επιστροφή τους στην αίθουσα, υπό την καθοδήγηση του Fitness Manager των Holmes Place Γιώργου Ξηρού και ακολουθώντας το ρυθμό της μουσικής, συμμετείχαν ενεργά και με πολύ κέφι σε ένα 10λεπτο αναζωογόνησης και χαλάρωσης, μαθαίνοντας απλούς και έξυπνους τρόπους για να ανεβάσουν τα επίπεδα ενέργειάς τους, να απομακρύνουν την ένταση των μυών και να «ξυπνήσουν» τις αισθήσεις τους!

Με την παρουσία τους στο 6ο ετήσιο People Management Executive Seminar, τα Holmes Place επιβεβαίωσαν πως αποτελούν έναν πολύτιμο συνεργάτη κάθε εταιρείας που αναγνωρίζει τη σημασία ενός σωματικά και πνευματικά υγιούς και αποδοτικού ανθρώπινου δυναμικού στην επίτευξη των στόχων της.

Προσφέροντας στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να κάνουν το πρώτο βήμα για έναν πιο ισορροπημένο τρόπο ζωής, τα Holmes Place έδωσαν δυναμικό παρών και επιβεβαίωσαν τον τίτλο τους ως ειδικού του fitness και wellness.