Πρόκειται για ένα από τα πιο αναγνωρισμένα στελέχη στον κλάδο του recruitment! Το κορυφαίο ενημερωτικό δελτίο που συντάσσει ο ίδιος, το Recruitment Brainfood, θεωρείται η «Βίβλος» του recruitment και διαβάζεται ανελλιπώς από επαγγελματίες του κλάδου σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Ο Hung Lee, το 2021, κατέλαβε την 22η θέση στη λίστα του περιοδικού HR Magazine με τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους στο HR, ενώ έχει κερδίσει την εκτίμηση του αναγνωστικού κοινού εξαιτίας της επίκαιρης ματιάς του. Με μια τέτοια επίκαιρη θεματολογία έρχεται στο Talent Acquisition conference, το οποίο θα διεξαχθεί την Τρίτη 9 Μαΐου στο Αμφιθέατρο του ΟΤΕ Academy.

Η παρουσίασή του έχει τίτλο «Trust Relationships in the era of Generative AI». Η Γενετική Τεχνητή Νοημοσύνη φέρνει επανάσταση στην παραγωγή ψηφιακών πληροφοριών. Είτε πρόκειται για κείμενο, ήχο, βίντεο ή οποιονδήποτε συνδυασμό των τριών, ο διαδικτυακός κόσμος σύντομα θα κυριαρχείται από περιεχόμενο που έχει δημιουργηθεί από λογισμικό και όχι από ανθρώπινα όντα.

Σε έναν τέτοιο κόσμο, όπου δεν μπορούμε πλέον να ξεχωρίζουμε εύκολα το πραγματικό από το ψεύτικο, μπορούμε να προβλέψουμε μια κρίση εμπιστοσύνης σε όλες τις πληροφορίες που λαμβάνουμε. Για τους recruiters, αυτό σημαίνει ότι η δέσμευση των υποψηφίων θα γίνει ακόμη πιο δύσκολο εγχείρημα!

Συνεπώς, οι σχέσεις εμπιστοσύνης είναι το κλειδί για τον περιορισμό του «θορύβου» του AI. Έτσι, ο Hung Lee θα καλύψει τις βασικές τεχνικές που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι υπεύθυνοι προσλήψεων, προκειμένου να οικοδομήσουν αυθεντικές, σε μεγάλη κλίμακα σχέσεις εμπιστοσύνης. Δείτε την ατζέντα του συνεδρίου εδώ!