Μια διαφορετική «εργασιακή» εμπειρία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι «20άρηδες» της Data Communication.

Την 1η εβδομάδα του Ιουλίου, 12 στελέχη της εταιρείας, με πορεία άνω των 20 ετών στην εταιρεία συμμετείχαν σε ένα ολοκληρωμένο σεμινάριο Team Βuilding & Orientation Activities, ενέργειες που εντάσσονται στις πολιτικές Επιβράβευσης και Διακράτησης του Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας.

Συγκεκριμένα, η δωδεκαμελής ομάδα αναχώρησε το Σάββατο 1η Ιουλίου 2017 για το Μπαλί όπου, στο πλαίσιο ενός οργανωμένου προγράμματος καθημερινών δραστηριοτήτων, πραγματοποιήθηκαν, μεταξύ άλλων, επισκέψεις στους ορυζώνες, σε παραδοσιακά σπίτια, αλλά και στο «ιερό δάσος των μαϊμούδων», rafting στον ποταμό Ayung και βόλτα με ελέφαντες, υπό την καθοδήγηση έμπειρου ξεναγού.

Η Ζωή Δουζένη, Αντιπρόεδρος και HR Director, δήλωσε ενδεικτικά: «Για εμάς, στην Data Communication, η προσωπική ανάπτυξη, η ανταμοιβή και η επιβράβευση των στελεχών μας αποτελεί πρωταρχικό σκοπό. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να διοργανώνουμε παρόμοιες ενέργειες που μας δένουν ως ομάδα, ανοίγουν τους ορίζοντές μας και μας παρακινούν να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό καθημερινά».