Ολοκληρώθηκε με την αποφοίτηση 11 εκπαιδευομένων, ένα ακόμη ταχύρρυθμο πρόγραμμα των Tech Academies τις οποίες δημιούργησε η ManpowerGroup Ελλάδας με στόχο την στήριξη των οργανισμών που αντιμετωπίζουν την πρόκληση της τρέχουσας έλλειψης ταλέντων.

Η ομάδα των 11 συνολικά υποψηφίων που εκπαιδεύτηκαν στην Ακαδημία, καταρτίστηκαν σε τεχνολογίες Java / React & .Net. ενώ την ημέρα της αποφοίτησης έκαναν τις παρουσιάσεις των τελικών ατομικών project τους σε εταιρείες/πελάτες της ManpowerGroup Ελλάδας.

Παράλληλα η ManpowerGroup Ελλάδας πραγματοποιεί στις 5 Ιουλίου νέα online συνάντηση στο πλαίσιο του κύκλου Lightning meetups που διοργανώνει, προκειμένου οι Οργανισμοί που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τους εκπαιδευόμενους των Tech Academies να έρθουν σε επαφή μαζί τους και να αντλήσουν περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα μετεκπαιδεύσεων που έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν τις γνώσεις και δεξιότητες που απαιτεί η αγορά εργασίας σε απόφοιτους STEM.

Οι ημίωρες συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν μέσω Teams, οπότε οι Οργανισμοί που θα έχουν εκδηλώσει ήδη ενδιαφέρον έως τις 3 Ιουλίου, θα γνωρίσουν τους συμμετέχοντες των Ακαδημιών, θα λάβουν τα βιογραφικά τους αλλά και τα GitHub links. Ακόμη, θα έχουν την ευκαιρία να αξιολογήσουν τον κώδικα που έχουν παράξει οι εκπαιδευόμενοι και να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για τη γενικότερη μέχρι στιγμής, πρόοδό τους. Από την πλευρά τους, οι εταιρείες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις Τεχνολογίες τους, τα έργα και την κουλτούρα τους γενικά.