Με χρυσό βραβείο τιμήθηκε η Teleperformance στην Ελλάδα, σε μεγάλη διοργάνωση του Contact Center World, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Άμστερνταμ. Συγκεκριμένα, η εταιρεία έλαβε την ανώτατη διάκριση στην κατηγορία «Best Home/Remote Agent Program» για την περιοχή EMEA, γεγονός που αποτελεί αναγνώριση της στρατηγικής της επιλογής για τη στήριξη και την εξέλιξη του προσωπικού της που εργάζεται εξ αποστάσεως. Αυτό επιτυγχάνεται με πρωτοβουλίες και πρακτικές, όπως προγράμματα αναγνώρισης και επιβράβευσης, εικονικές δραστηριότητες και δράσεις για το ευ ζην, καθώς και με επενδύσεις στη διαρκή εκπαίδευση.

Η παρουσίαση της εν λόγω υποψηφιότητας έγινε από τον Δημήτρη Καζαζάκη, Senior Manager, Client Services, ο οποίος εστίασε στη δέσμευση της εταιρείας για ευέλικτες και αποτελεσματικές λύσεις απομακρυσμένης εργασίας, τονίζοντας ότι το 78% του ανθρώπινου δυναμικού της Teleperformance στην Ελλάδα εργάζεται εξ αποστάσεως.

«Η βράβευση αποτελεί αναγνώριση της αφοσίωσης και του καινοτόμου πνεύματος που διέπει ολόκληρη την ομάδα της Teleperformance στην Ελλάδα και καταδεικνύει την προσήλωσή μας σε λύσεις για εξ αποστάσεως εργασία, που αναβαθμίζουν την εμπειρία του πελάτη και προάγουν την επιχειρησιακή αριστεία. Είμαι πραγματικά υπερήφανος που εκπροσωπώ μια ομάδα η οποία συνεχώς επιδεικνύει σημαντικά επιτεύγματα και μπορεί να λειτουργήσει ως υπόδειγμα στον κλάδο» επισήμανε χαρακτηριστικά ο ίδιος ο Δ. Καζαζάκης.