Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού της ΕΕΔΕ σε συνεργασία με το περιοδικό HR PROFESSIONAL της BOUSSIAS διοργανώνουν το: The Big HR Debate. Το θέμα της φετινής διοργάνωσης είναι: «Eμπιστοσύνη και Εξωστρέφεια, Τα θεμέλια επιτυχίας!» και θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2012, στο ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΑΪΣ.

Η ανάγκη αλλαγής στις διαπροσωπικές σχέσεις προκειμένου να αντιμετωπίσουμε και νικήσουμε τη δύσκολη αυτή συγκυρία θα αποτελέσει το αντικείμενο της κεντρικής ομιλίας με την οποία ανοίγει το Συνέδριο.

Τον 1ο Κύκλο συζήτησης θα απασχολήσουν ερωτήματα όπως: Πώς κερδίζει το HR την εμπιστοσύνη; Πώς εμπνέει τον οργανισμό και τα Στελέχη να το εμπιστευθούν; Ποιες είναι οι καλές πρακτικές που έφεραν θετικές αλλαγές κι ενίσχυσαν το κλίμα εμπιστοσύνης;

Στο 2ο Κύκλο συζήτησης οι ομιλητές θα αναλύσουν το πώς μπορεί η διεύθυνση ανθρώπινου δυναμικού να αντιμετωπίσει την κρίση δυναμικά και με εξωστρέφεια, μαζί με τους Line Managers, δημιουργώντας και αξιοποιώντας συνέργειες!

Έμπειρα στελέχη της διεύθυνσης ανθρώπινου δυναμικού και εμπειρογνώμονες θα παρουσιάσουν τις θέσεις τους και θα συνομιλήσουν ζωντανά μεταξύ τους, προσπαθώντας να βρουν απαντήσεις στα κρίσιμα ερωτήματα που προβληματίζουν όχι μόνο τα στελέχη του HR, αλλά και το σύνολο των εργαζομένων. Κάτω από τις παρούσες συνθήκες, θα προσπαθήσουν να προβάλλουν το αισιόδοξο μήνυμα ότι όταν υπάρχει θέληση, δεν υπάρχουν εμπόδια, αλλά και να αναδείξουν καινοτόμους τρόπους για την υπερπήδηση των εμποδίων.