Δυναμικό παρών θα δώσουν CEOs και HR Directors, στις 16 Νοεμβρίου στο συνεδριακό κέντρο Δαΐς. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η διαφορετική από κάθε άποψη εκδήλωση, το συνέδριο με τίτλο «The Big HR Debate», διοργανώνεται με σκοπό να ενημερώσει, να αφυπνίσει και να συσπειρώσει την ευρύτερη κοινότητα της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Με πολύτιμο οδηγό την επιτυχημένη περσινή συνταγή, σε μια σειρά από πάνελ, οι Γενικοί Διευθυντές και τα ανώτατα Στελέχη Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και Επιχειρήσεων Παροχής Υπηρεσιών και λύσεων HR θα μοιραστούν, γνώσεις, απόψεις και εμπειρίες, οι οποίες στοχεύουν στη δημιουργία μίας νέας βάσης επικοινωνίας και αναζήτησης νέων προσεγγίσεων σε θέματα επίκαιρα και ιδιαίτερα κρίσιμα. Η δυναμική συζήτηση, η ανταλλαγή εφαρμοσμένων πρακτικών και των αποτελεσμάτων τους και η διάδραση με τους συμμετέχοντες θα αποτελέσουν τα βασικά συστατικά του συνεδρίου. Οι θεματικές ενότητες, προσαρμοσμένες στο κλίμα της εποχής όπου οι πιέσεις από όλες τις πλευρές γίνονται ασφυκτικές και η ανησυχία είναι διάχυτη, θα εστιάσουν στις περιοχές δράσης του HR όπως:

  • η διατήρηση γνώσης και εμπειρίας των στελεχών και η περαιτέρω ανάπτυξη των ταλέντων (Retention of Talent and Competence),
  • η ανασυγκρότηση του τρόπου λειτουργίας, ο ορθολογισμός και οι αναγκαίες αλλαγές (Rightsizing) και
  • η παρακίνηση του προσωπικού με δημιουργικούς και καινοτόμους τρόπους (Innovative Μotivation Practices).

Το Συνέδριο, που διοργανώνεται από το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΜΑΔ) της ΕΕΔΕ και το περιοδικό HR Professional της BOUSSIAS απευθύνεται σε Γενικούς Διευθυντές, CEOs, HR Directors, HR Managers, Line Managers και γενικότερα σε στελέχη επιχειρήσεων. www.hrdebate.gr.