Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το Big HR Debate ενθαρρύνει και προάγει το διάλογο στην κοινότητα του HR και εστιάζει στην Εμπιστοσύνη και την Εξωστρέφεια σαν κλειδιά επιτυχίας στη σημερινή συγκυρία. Πραγματοποιείται την Τρίτη 27 Νοεμβρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο Δαΐς. Μια καινοτομία που το HR Debate διεκδικεί για φέτος είναι η live έρευνα που θα διεξαχθεί με τη μέθοδο DIGIVOTING!

Καίριες ερωτήσεις πάνω στο θέμα της εμπιστοσύνης και της αναγκαίας εξωστρέφειας, θα απαντηθούν live από όλους τους συμμετέχοντες. Οι απαντήσεις τους θα αναλυθούν και θα αποτελέσουν έναυσμα για συζήτηση σε δύο κύκλους debate από τα προσκεκλημένα έμπειρα στελέχη, που προέρχονται από διαφορετικούς κλάδους της αγοράς και διάφορες εταιρείες, καθώς και από εμπειρογνώμονες.

Μέχρι τώρα έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους ως ομιλητές οι: Α. Τσιλίδης (Intralot), Α. Μακαριγάκη (PepsiCo), Α. Τζαδήμας (Eurobank EFG), Μ. Θεοδωράκης (Toyota), Π. Κεσόγλου (Μινέρβα), Π. Αγερίδης (ΕΙΔΙΠ), Π. Κοτρωνάρος (Base Camp), Β. Κουσία (Manpower), Α. Μιχαηλίδου (ΤΟΓΜΕ), Ρ. Μπαρδάνη (ΣΕΒ), Ζ. Σωτηρόπουλος (PwC), Κ. Τριβυζά (Eurobank Business Services), B. Μπουζούκη, Μ. Χατζηϊωάννου (GE Medical Systems) και Ε. Περπινιά (ΕΙΜΑΔ).

Το Big HR Debate 2012, φιλοδοξεί μέσα σε μια πρωτόγνωρα δύσκολη εποχή, να προσφέρει εποικοδομητική συζήτηση, που δεν θα παραθέτει απλά τα προβλήματα, αλλά θα επιχειρεί να δώσει απαντήσεις, να προσφέρει ιδέες και να προτείνει πρακτικές λύσεις. Να φέρει κοντά όλους εκείνους, που έρχονται αντιμέτωποι με την οικονομική κρίση μεν, αλλά εστιάζουν τις δυνάμεις, την ενέργειά τους και τους στόχους τους στην επιβίωση μέσα από την επένδυση στους ανθρώπους.Και τέλος να αναδείξει το γεγονός ότι όλα ξεκινούν από εμάς τους ίδιους, από τη θέληση και την προσωπική μας δέσμευση και προσπάθεια στην αντιμετώπιση και υπέρβαση κάθε εμποδίου!