Την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010, διεξάγεται το 4ο CEO Clubs Forum/Roundtable στο ξενοδοχείο Πεντελικόν στη Κηφισιά, με θέμα «Το Νέο Μοντέλο Ηγεσίας - Εφαρμόζοντας τις βασικές αρχές του "Learning Organization"».

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εμπνευστούν από χαρισματικούς ηγέτες της νέας εποχής και ομιλητές του Forum, οι οποίοι θα αναπτύξουν τις νέες αρχές ηγεσίας και μάθησης, με πρακτικές εφαρμογής από δικές τους εμπειρίες.

Οι ομιλητές θα είναι οι Αλέξανδρος Αθανασούλας, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, STIRIXIS SA, Παναγιώτης Εμμανουηλίδης, Head of HR & Organization HUB SEM & NB, Ericsson Hellas, Δημήτρης Βιδάκης, Γενικός Διευθυντής, Coca Cola HBC, Μάρθα Μυλωνά-Οικονομάκου, Πρόεδρος, Σύνδεσμος Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, Αντώνης Καλογήρου, Ιδρυτής & Πρόεδρος, Οργανισμός Προσωπικής Εξέλιξης.

Μετά την ολοκλήρωση των ομιλιών θα ακολουθήσει συζήτηση στρογγυλής τράπεζας και συνεργασία ανάμεσα στους συμμετέχοντες CEOs με την παρουσία των ομιλητών και προκαθορισμένων συντονιστών, μια διαδικασία που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της λειτουργίας του CEO Clubs Greece.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.ceoclubsgreece.org.