Η Θεατρική Ομάδα της PwC στην Ελλάδα ανέβασε το έργο «Η Αυλή των Θαυμάτων», στο θέατρο «Δημήτρης Χορν» στις 28 και 29 Ιουνίου.

Το έργο αυτό, ένα από τα πιο σημαντικά του Ιάκωβου Καμπανέλλη, παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία. Στο ακροατήριο παρευρέθηκαν συνάδελφοι, συγγενείς και φίλοι των εργαζομένων στην PwC. Η Θεατρική Ομάδα της PwC αποτελείται από εθελοντές εργαζόμενους καθώς και πρώην εργαζόμενους στην εταιρεία. Μέσα σε επτά συνεχόμενα χρόνια η ομάδα έχει ανεβάσει μια ποικιλία έργων, διαφορετικού ύφους και διαφορετικών χρονικών περιόδων – από κλασσικούς μέχρι σύγχρονους συγγραφείς
 
Η Δέσποινα Μαρίνου, Partner και επικεφαλής του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού της PwC Ελλάδας, δήλωσε: «Τιμώντας το βραβείο που λάβαμε τον Οκτώβριο του 2012, από την ΕΕΔΕ στα HR Excellence Awards για την θεατρική ομάδα και τα υπόλοιπα Action Teams της εταιρείας, οι συνάδελφοί μας, παρά τις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις τους, αφιέρωσαν ώρες από τον προσωπικό τους χρόνο, για να προετοιμαστούν και να μας παρουσιάσουν φέτος το διαχρονικό θεατρικό αριστούργημα “Η Αυλή των θαυμάτων” του Ι. Καμπανέλλη. Είναι χαρά μας να στηρίζουμε τέτοιες πρωτοβουλίες που ενθαρρύνουν και ενισχύουν το ομαδικό πνεύμα».