Τους 37 αριστούχους μαθητές των ετήσιων εισαγωγικών εξετάσεων για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας από τους νομούς της Κεντρικής Ελλάδας βράβευσε η WIND στο πλαίσιο του θεσμού WIND ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ που φέτος πραγματοποιήθηκε για 5η συνεχή χρονιά.

Ο εν λόγω θεσμός είναι μια πρωτοβουλία της WIND για την ενίσχυση της εκπαίδευσης και την επιβράβευση των μαθητών που διεκδικούν τη γνώση και το μέλλον.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι παρουσία οικογενειών και φίλων των μαθητών, εκπροσώπων των πανεπιστημίων, καθώς και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Επίτιμος ομιλητής της βραδιάς ήταν ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Tornado Κώστας Τριγκώνης, οποίος συνεχάρη τα παιδιά για την επιτυχία τους στο δύσκολο δρόμο που επέλεξαν.

Το πρωί της ίδιας ημέρας η εταιρεία διοργάνωσε για 7η συνεχή χρονιά την εκδήλωση WIND TELECOMS CAREER DAY 2008, όπου συμμετείχαν περισσότεροι από 150 φοιτητές και υποψήφιοι εργαζόμενοι, καθώς επίσης, μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας και εκπρόσωποι των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη δομή και τις λειτουργίες της WIND, καθώς και τις δυνατότητες και προοπτικές καριέρας στην εταιρεία και τον ευρύτερο κλάδο της κινητής τηλεφωνίας.

Παράλληλα διοργανώθηκαν “workshops” προετοιμασίας για την είσοδο στην αγορά εργασίας, όπου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να κατανοήσουν στην πράξη πώς να προσεγγίσουν τους μελλοντικούς τους εργοδότες και πώς να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί στην αγορά εργασίας. Ακολούθησαν συνεντεύξεις με στελέχη της Διεύθυνσης Ανθρωπίνου Δυναμικού και εκπροσώπους από διάφορα τμήματα της εταιρείας.