Με ιδιαίτερη επιτυχία διοργανώθηκε στις 3 Ιουλίου 2008 στο Ξενοδοχείο Life Gallery το 7 Θερινό Συμπόσιο του Συνδέσμου Στελεχών Διοικήσεως Προσωπικού.

Στελέχη από το χώρο του Ανθρώπινου Δυναμικού συγκεντρώθηκαν από νωρίς και διασκέδασαν μέχρι τις πρωινές ώρες υπό την συνοδεία ορχήστρας μουσικής.

Στην Ετήσια αυτή καλοκαιρινή εκδήλωση του Συνδέσμου γιορτάστηκαν και τα 30 χρόνια λειτουργίας του. Επίσημη προσκεκλημένη η Γενική Γραμματέας Ισότητας Ευγενία Τσουμάνη απηύθυνε χαιρετισμό και αναφέρθηκε στις νέες δράσεις σχετικά με τα προγράμματα Ισότητας και τη μεγάλη σημασία της συμβολής των στελεχών ΗR στην εδραίωσή τους μέσα στις επιχειρήσεις.

Η πρόεδρος του ΣΣΔΠ Μάρθα Μυλωνά – Οικονομάκου αφού έκανε μία σύντομη αναδρομή στην ιστορία του ΣΣΔΠ και στους ανθρώπους που με το έργο και την προσωπικότητά τους έβαλαν τη σφραγίδα τους στην πορεία του Συνδέσμου, αναφέρθηκε στο Οραμα του νέου ΔΣ , στους στόχους του, στις δράσεις που θα οδηγήσουν την επίτευξη αυτών των στόχων και σύστησε τα μέλη του νέου ΔΣ σε όλους τους παρευρισκομένους.

Στη συνέχεια όλο το ΔΣ καθώς και οι εκπρόσωποι του ΣΣΔΠ της Βορείου Ελλάδος συμμετείχαν στην κοπή της τούρτας των 30 χρόνων εορτασμού του ΣΣΔΠ.