Η Thrive Global, ανακοίνωσε την απόκτηση της Boundless Mind, της εταιρείας τεχνητής νοημοσύνης που χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και της νευροεπιστήμης για τη διαμόρφωση της συμπεριφοράς, ενισχύοντας την αφοσίωση της στην πρωτοπόρα τεχνολογική πλατφόρμα αλλαγής συμπεριφοράς της, που βασίζεται στα τελευταία επιστημονικά δεδομένα.

Συγκεκριμένα, η τεχνολογία της Boundless Mind συνδυάζει την νευροεπιστήμη και την τεχνητή νοημοσύνη για να προσφέρει εξατομικευμένες συμβουλές, με στόχο να εμπνεύσει τη θετική αλλαγή συμπεριφοράς. Η τεχνολογία της μαθαίνει να προβλέπει -για κάθε μοναδικό χρήστη- πότε και πως να τον επιβραβεύσει μέσω της τεχνολογίας, ώστε να συμβάλει στη διαμόρφωση υγιεινών συνηθειών.

Όπως ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Arianna Huffington, ιδρύτρια και CEO της Thrive Global: «Αυτή η απόκτηση είναι ένα συναρπαστικό ορόσημο για τη Thrive Global. Είναι σημαντικότερο από ποτέ να χρησιμοποιήσουμε τα πιο καινοτόμα τεχνολογικά επιτεύγματα και να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να αποκτήσουν υγιεινές συνήθειες. Με την Boundless Mind έχουμε κοινή αποστολή τη δημιουργία ενός κόσμου, όπου όλοι μπορούν να ευημερούν».