Η Edenred, ο παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα των διατακτικών που συνεργάζεται στην Ελλάδα με περισσότερα από 10.000 συμβεβλημένα σημεία-καταστήματα, πρωτοτυπεί για ακόμα μία φορά. Προσφέρει τη μοναδική εφαρμογή Ticket On The Go σε όσους διαθέτουν iPhone, μέσω της οποίας ο κάτοχος μπορεί ανά πάσα στιγμή να βρει τα συμβεβλημένα καταστήματα της προτίμησής του για να εξαργυρώσει τα voucher του.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και εύχρηστη για όλους. Αρχικά γίνεται η επιλογή ενός από τα τέσσερα προϊόντα Ticket Restaurant, Ticket Restaurant Meal Expenses, Ticket Compliments ή Ticket Car, στη συνέχεια ενεργοποιείται η επιλογή «Κοντά μου» και εμφανίζονται τα συμβεβλημένα καταστήματα σύμφωνα με την κατηγορία που έχει επιλεχθεί. Εναλλακτικά, υπάρχει και η δυνατότητα αναζήτησης βάσει διαθέσιμων παραμέτρων, όπου μπορεί να επιλεχθεί διαδοχικά Πόλη, Περιοχή, και αν κάποιος επιθυμεί, Κατηγορία και Τύπο Καταστήματος.

Επιπλέον, ο χρήστης μπορεί να δει τα αποτελέσματα σε μορφή λίστας ή σε χάρτη, βλέποντας έτσι και την απόσταση του εκάστοτε σημείου σε σχέση με τη θέση του, κάτι πραγματικά εντυπωσιακό.

Οι χρήστες μπορούν, επίσης, σε κάθε τους επίσκεψη να βαθμολογήσουν τα καταστήματα, βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο τόσο την Edenred όσο και τα συμβεβλημένα καταστήματα να αξιολογήσουν και να κάνουν καλύτερες τις υπηρεσίες τους.

Η Edenred παροτρύνει του καταναλωτές, να επισκεφτούν το App Store, να εγκαταστήσουν την εφαρμογή εντελώς δωρεάν και μέσω της δυνατότητας «Invite a friend» να ενημερώσουν φίλους και γνωστούς, προκειμένου να απολαύσουν και οι εκείνοι τα προνόμια της Ticket On The Go.