Με τη συμμετοχή 38 εκπροσώπων του HR από 27 χώρες ολοκληρώθηκε, την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Μαρτίου, το Timac Agro HR Seminar που διοργάνωσε η Timac Agro International στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου Roullier, στη Γαλλία.

Κατά τη διάρκεια των δύο αυτών ημερών, τα στελέχη HR ενημερώθηκαν για το στρατηγικό πλάνο 2024-2026 της εταιρείας και αντάλλαξαν ιδέες και καλές πρακτικές, ενώ το εν λόγω διήμερο έδωσε την ευκαιρία στα στελέχη να δικτυωθούν και να αντλήσουν έμπνευση. Το παρών έδωσε και ο Δημήτρης Ρουμελιώτης, HR Manager & BoD Member, South Eastern Europe, ο οποίος μάλιστα παρουσίασε και ένα Success Story, που αφορούσε στη θυγατρική της Ελλάδας.

«Θα ήθελα πραγματικά να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία αυτού του εγχειρήματος. Ήταν μία εκδήλωση που ανέδειξε την παγκόσμια εμβέλεια και το πνεύμα συνεργασίας της HR κοινότητας της Timac Agro, προσφέροντας έμπνευση και καλές πρακτικές. Παράλληλα, ήταν εξαιρετικά τιμητικό για μένα το ότι κατάφερα να παρουσιάσω επιτυχημένες πρακτικές και πρωτοβουλίες που εφαρμόζει η εταιρεία στην Ελλάδα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δ. Ρουμελιώτης.