Την ευκαιρία να επισκεφτούν τα κεντρικά του Ομίλου Roullier στο St. Malo, αλλά και το Παρίσι, είχαν όλοι οι εργαζόμενοι της Timac Agro, ως επιβράβευση για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις τη χρονιά που πέρασε.

Συγκεκριμένα, από τις 7 έως τις 12 Ιανουαρίου, οι άνθρωποι της εταιρείας ξεναγήθηκαν στα εργοστάσια του Ομίλου, ενώ έλαβε χώρα και το kick-off για τη νέα χρονιά, στο οποίο γιορτάστηκαν οι επιτυχίες του 2023 και τέθηκαν οι στόχοι για το 2024. Επιπρόσθετα, οι 70 εργαζόμενοι της εταιρείας περιηγήθηκαν ελεύθερα στο Παρίσι, απολαμβάνοντας τα αξιοθέατα και τη γαλλική κουζίνα, ενώ η Timac Agro είχε προγραμματίσει για όσους το επιθυμούσαν 2ωρη ξενάγηση στην Μονμάρτη.

«Ήταν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για όλους να γιορτάσουμε τα επιτεύγματα του 2023 και να έρθουμε πιο κοντά, ενώ η παρουσίαση των φιλόδοξων στόχων μας για το 2024 έτυχε θερμής υποδοχής και ενθουσιασμού. Ενωμένοι ως ομάδα, ανυπομονούμε για μία ακόμα χρονιά επιτυχίας και ανάπτυξης» δήλωσε ο Δημήτρης Ρουμελιώτης, HR Manager South Eastern Europe της Timac Agro International.