Το TEDxAthens επιστρέφει για τη 10η και επετειακή του διοργάνωση το Σάββατο 1η Ιουνίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, με ένα πλούσιο πρόγραμμα με αφετηρία το «Χ», τη μεταβλητή που μας θυμίζει ότι η μόνη σταθερά στις ζωές μας είναι η αλλαγή.

Τα παραπάνω επεσήμαναν οι διοργανωτές του συνεδρίου στην Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 7 Μαΐου στο Folk. στο κέντρο της Αθήνας. Με βασική αρχή «Ιδέες Που Αξίζει Να Διαδοθούν» και με ένα περιεχόμενο που ξεπερνά τις 18 ώρες, η φετινή διοργάνωση υπόσχεται τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών.

Η Κεντρική Σκηνή θα φιλοξενήσει 12 ομιλητές, μεταξύ των οποίων ο εγγονός του Μαχάτμα Γκάντι, Αρούν Γκάντι, ο σκηνοθέτης Ούνταγιαν Πρασάντ και ο βραβευμένος με Grammy Κρίστοφερ Κίνγκ, ενώ παράλληλες δράσεις, ομιλίες και παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν τόσο στην Εναλλακτική Σκηνή όσο και στο Lab κατά τη διάρκεια του φετινού TEDxAthens.

Επίσης, ανακοινώθηκε η ανανέωση και για φέτος της σύμπραξης του TEDxAthens με την Εθνική Λυρική Σκηνή, ενώ έγινε γνωστή και η δημιουργία ενός επετειακού λευκώματος με όλα τα highlights των 10 διοργανώσεων του TEDXAthens.