Την Beiersdorf Hellas, την εταιρεία που διακρίθηκε στην 4η θέση στη λίστα Best Workplaces 2016 (50-250 εργαζόμενοι) επισκέφτηκε το Great Practices Forum, την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου.

Στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, η Λένα Μπόλλη και Βάνα Μακρυγιάννη, HR Business Partners της εταιρείας μαζί με την Δέσποινα Κατσίρα, HR Administrator, υποδέχτηκαν τους συμμετέχοντες μαζί με τα μέλη της Morale Team.

Συγκεκριμένα, η εν λόγω ομάδα δημιουργήθηκε για πρώτη φορά το 2011 κατά τη διάρκεια οργανωσιακών αλλαγών με απώτερο στόχο να δημιουργήσουν τις συνθήκες εκείνες που θα βελτιώσουν το εργασιακό κλίμα, να αναπτερώσουν το ηθικό των εργαζομένων, να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους. Η αποστολή της Morale Team είναι η δημιουργία μίας WOW εργασιακής εμπειρίας. Η δεύτερη κατά σειρά ομάδα που ήταν παρών στη συνάντηση, η οποία δημιουργήθηκε το 2015 και αποτελείται από εφτά άτομα, παρουσίασε τους πυλώνες πάνω στους οποίους «(συν)εργάζονται» και αντίστοιχες ενέργειες που πραγματοποιούν.

Ενδεικτικά, έχουν διοργανώσει δραστηριότητες όπως paintball και scuba diving στο πλαίσιο Team Building, συνεργασία με εξειδικευμένη εταιρεία για την υγεία και ευεξία των στελεχών αλλά και συνεργασία με φορείς όπως «Μαζί για το Παιδί» που προάγουν τον εθελοντισμό. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με ξενάγηση σε χώρους της εταιρείας όπως οι χώροι της αποθήκης, η οποία είναι μια από τις υψηλότερες αποθήκες της Ευρώπης και το γυμναστήριο που έχει δημιουργηθεί και λειτουργεί για όλους τους εργαζόμενους της εταιρείας.