Την DHL Express Hellas, την εταιρεία που διακρίθηκε φέτος στη 2η θέση στη λίστα Best Workplaces 2016 (250 + εργαζόμενοι) επισκέφτηκε το Great Practices Forum, την Τρίτη 14 Ιουνίου.

Στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο αεροδρόμιο, η Κάτια Λαμπροπούλου Legal Counsel & HR Manager for Greece, Cyprus & Malta και οι συνεργάτες της Μιχάλης Παγωμένος, Εμπορικός Διευθυντής Ελλάδας και Δημήτρης Σταματίου Operations Director Ελλάδας Μάλτας και Κύπρου, υποδέχτηκαν τους συμμετέχοντες. «Για την DHL η εξαιρετική ποιότητα των υπηρεσιών, οι πιστοί πελάτες, οι παρακινημένοι εργαζόμενοι και η δημιουργία ενός κερδοφόρου δικτύου αποτελούν τους βασικούς πυλώνες στρατηγικής, ενώ η δέσμευση των εργαζομένων βρίσκεται πολύ υψηλά στις προτεραιότητες της εταιρείας.

Προς αυτή την κατεύθυνση σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε το πρόγραμμα «Όλοι Μαζί σαν Ένας – As One» το οποίο περιλαμβάνει τμηματικές και διατμηματικές εκδηλώσεις δημιουργίας ομαδικού πνεύματος, με εορτασμούς και δραστηριότητες εντός & εκτός εργασιακού χώρου (όπως ο διαγωνισμός «DHL Έχεις Ταλέντο» σε τραγούδι, μουσική, χορό, ο διαγωνισμός Τμημάτων σε εξωτερικές δραστηριότητες, «ΒΒQs Seniors Grill for You» κ.ά.).

Παράλληλα, στο πλαίσιο του συγκεκριμένου προγράμματος η εταιρεία έχει δημιουργήσει τη δική της μουσική μπάντα και χρηματοδοτεί πολλές αθλητικές ομάδες εργαζομένων όπως ομάδα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, ομάδα πινγκ-πονγκ, ομάδα δρομέων που προπονείται από γνωστή πανελληνιονίκη.

Σημαντικό στοιχείο της επίσκεψης στους χώρους της DHL στο αεροδρόμιο αποτέλεσε και η ξενάγηση των συμμετεχόντων στις ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις της εταιρείας όπου εκτός από την παρακολούθηση της διαδικασίας αποστολής δεμάτων είχαν και τη μοναδική ευκαιρία να «επιβιβαστούν» στο ιδιόκτητο Airbus A300-600 Cargo που πραγματοποιεί καθημερινά τη διαδρομή Λειψία –Αθήνα.