Μαθητές από το Αριστοτέλειο Κολλέγιο, είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν την εικονική τους επιχείρηση στην έκθεση JA-YE Europe TRADE FAIR 2011 που διοργάνωσε ο πανευρωπαϊκός οργανισμός επιχειρηματικότητας νέων Junior Achievement - Young Enterprise Europe (JA-YE Europe) στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Μπρατισλάβα στις 29 Μαρτίου.

Στην έκθεση εξέθεσαν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους 50 μαθητικές επιχειρήσεις από 24 ευρωπαϊκές χώρες, οι οποίες αξιολογήθηκαν για την παρουσίαση των επιχειρηματικών τους προτάσεων, τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν, την καινοτομία, αλλά και τον αντίκτυπό τους στο περιβάλλον. Οι νεαροί επιχειρηματίες του Αριστοτέλειου Κολλεγίου είχαν διακριθεί ανάμεσα σε 50 μαθητικές εικονικές επιχειρήσεις στην αντίστοιχη πανελλαδική έκθεση που διοργανώθηκε από το Σωματείο «Επιχειρηματικότητα Νέων»/Junior Achievement Greece (ΣΕΝ/JA GREECE) σε Αθήνα και Κατερίνη στις 2 Μαρτίου και 24 Φεβρουαρίου αντίστοιχα.

Η εταιρεία τους, με την επωνυμία «Wonder 8» παράγει ατομικά φακελάκια γαλλικού καφέ μίας χρήσης. Η έκθεση αποτελεί μέρος του προγράμματος «Εικονική Επιχείρηση» στο πλαίσιο του οποίου μαθητές Λυκείου δημιουργούν και λειτουργούν τη δική τους επιχείρηση. Στόχος του προγράμματος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν πώς λειτουργεί μία σύγχρονη επιχείρηση, να εκτεθούν σε συνθήκες ανταγωνισμού και να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες που είναι απαραίτητες για μία επιτυχημένη πορεία στον επαγγελματικό στίβο.