Το CareerBuilder (μητρική εταιρεία του kariera.gr) συνεχίζει την επιθετική του επέκταση στις παγκόσμιες αγορές με τελευταίο του απόκτημα το JobsCentral, ηγετικό job board στη Σιγκαπούρη το οποίο έχει ήδη ταχέως αναπτυσσόμενη παρουσία στην Μαλαισία.

Η ενοποίηση του CareerBuilder και του JobsCentral θα επιφέρει μια συναρπαστική εξέλιξη στη στρατολόγηση και την επαγγελματική σταδιοδρομία στην επαγγελματική κοινότητα της Σιγκαπούρης.

«Η οικονομία της Σιγκαπούρης παρουσιάζει ευημερία, η χρήση του Internet είναι διαδεδομένη και ο δείκτης ανεργίας είναι χαμηλός» δηλώνει ο Matt Ferguson, CEO του CareerBuilder. «Είναι μια ιδανική αγορά για τις επιχειρήσεις online recruitment και ο νέος μας συνεργάτης JobsCentral έχει σημειώσει εντυπωσιακές επιδόσεις. Ο συνδυασμός των παγκόσμιων πόρων του CareerBuilder με την εξειδίκευση στη στρατολόγηση της Νοτιοανατολικής Ασίας θα επιφέρει ακόμη υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών στους εργοδότες και υποψήφιους της Σιγκαπούρης» συμπληρώνει.

Με την απόκτηση του JobsCentral το CareerBuilder πλέον δραστηριοποιείται σε 21 χώρες παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων των Η.Π.Α., της Ελλάδας και της Κύπρου. «Πλέον το kariera.gr μπορεί να καλύψει άμεσα ανάγκες προσλήψεων των ελληνικών επιχειρήσεων σε 21 χώρες, εκτός από τη Σιγκαπούρη και τις ΗΠΑ, αφού συμπεριλαμβάνονται όλες οι μεγάλες αγορές της Ευρώπης, η Ινδία, η Κίνα και ο Καναδάς.» δηλώνει ο Φάνης Ρήγας, διευθύνων σύμβουλος της Καριέρα ΑΕ.