Μετά από τρεις δεκαετίες λειτουργίας, το CEO Clubs International, το exclusive Club για ανώτατα στελέχη και επιχειρηματίες σε όλο τον κόσμο, αποκτά και ελληνικό παράρτημα.

Ιδρύτρια του εγχώριου παραρτήματος είναι η Γεωργία Καρτσάνη, η οποία αποχώρησε από τη θέση της Διευθύνουσας Συμβούλου του γραφείου της Αθήνας και Αντιπροέδρου του γραφείου του Dubai στην εταιρεία Stanton Chase.

Τα εγκαίνια του CEO Clubs Greece, θα λάβουν χώρα στις 3 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Grande Bretagne, με κύριους προσκεκλημένους τους επικεφαλής όλων των διεθνών παραρτημάτων και επιφανή μέλη του Club από όλο το κόσμο.

Στην εκδήλωση θα παραστεί ο ιδρυτής και Πρόεδρος του CEO Clubs International, Dr. Joe Mancuso. Το CEO Clubs International, ιδρύθηκε από τον Dr. Joe Mancuso πριν 30 χρόνια στην Αμερική, ως Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση με έδρα την Νέα Υόρκη. Σκοπός της, να προσφέρει στους ηγέτες των επιχειρήσεων το περιβάλλον εκείνο, στο οποίο θα μπορούσε να καλλιεργηθεί και να μεγιστοποιηθεί η ποιότητα, η κερδοφορία των οργανισμών τους και η προσωπική ανάπτυξή τους, μέσα από τη δικτύωση με τα άλλα μέλη σε όλο το κόσμο, την ανταλλαγή κοινών εμπειριών και μέσω συναντήσεων με διεθνείς προσωπικότητες του επιχειρηματικού κόσμου.

Σχετικά με το ελληνικό παράρτημα, η Γ. Καρτσάνη δήλωσε:«Το Club μπορεί να προσφέρει στους Έλληνες επιχειρηματίες τη δικτύωση που χρειάζονται για να επεκταθούν εκτός των ελληνικών συνόρων. Μπορεί να δώσει διέξοδο σε μια ώριμη αγορά για επιχειρηματικές συνεργασίες και επέκταση εκτός συνόρων. Άλλωστε, εκμεταλλευόμενοι τη γεωπολιτική μας θέση και τις μέχρι τώρα επενδυτικές μας δυνατότητες, έχουμε σχέδια να δημιουργήσουμε στους επόμενους 6 μήνες παραρτήματα στα Βαλκάνια και στην Κύπρο».