Το 20ο Ετήσιο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Coaching & Mentoring θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Αθήνα, στις 21-23 Νοεμβρίου στο Athenaeum Intercontinental Hotel, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Σύνδεσμο Coaching / EMCC Greece.

Το θέμα του φετινού συνεδρίου είναι «Η επόμενη δεκαετία» και οι κύριοι ομιλητές θα είναι οι παγκοσμίου φήμης Coaches David Carter, Richard Barrett και Patsy Rodenburg. Ο D. Carter θεωρείται ως ένας από τους κορυφαίους συμβούλους/μέντορες παγκοσμίως με μια αποκλειστική λίστα μόλις 10 πελατών ανά πάσα στιγμή, που περιλαμβάνουν διευθύνοντες συμβούλους των μεγαλύτερων εταιρειών διεθνώς, όπως και επιχειρηματίες, διασημότητες και φιλάνθρωπους.

Έχει υπάρξει ιδρυτής, διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος της Merryck & Co η οποία κατέχει ηγετική θέση ως εταιρεία για CEO Business Mentoring. Η P. Rodenburg είναι διεθνώς αναγνωρισμένη ως η κορυφαία Coach φωνής και ηθοποιίας. Έχει διατελέσει Head of Voice στο Guildhall School of Music and Dance του Ηνωμένου Βασιλείου, και έχει προσφέρει εκτενώς τις υπηρεσίες τις σε ορισμένες από τις διασημότερες θεατρικές σχολές όπως το Moscow Art Theatre, Complicite και Comedie-Francaise. Ο R. Barrett είναι ιδρυτής και πρόεδρος του Barrett Values Centre. Είναι διεθνώς αναγνωρισμένος ως ειδήμων σε θέματα σχετικά με τις αξίες, τον πολιτισμό, την ηγεσία και τη συνείδηση.

Είναι, επίσης, συγγραφέας, ομιλητής και σχολιαστής σχετικά με την εξέλιξη των ανθρώπινων αξιών στις επιχειρήσεις και την κοινωνία. Εκτός από τους προαναφερόμενους βασικούς ομιλητές, στο Συνέδριο θα μοιραστούν τις γνώσεις και την εμπειρία τους πολλοί ακόμα ομιλητές από το χώρο του coaching και mentoring, οι οποίοι θα επιδιώξουν να εμπνεύσουν το κοινό να ταξιδέψει μέσα από τις προκλήσεις της νέας δεκαετίας.

Πληροφορίες: www.emcconference.org.