Το Facebook ξεπέρασε αυτή τη φορά την Google.

 Σύμφωνα με την Glassdoor, μια σελίδα που συλλέγει στοιχεία για διάφορες επιχειρήσεις, προκειμένου να παρουσιάσει τις καλύτερες, το 2013 ο καλύτερος εργοδότης στη Silicon Valley είναι το Facebook. Την έκτη θέση στην κατάταξη κατέχει η Google. Την πρώτη 20αδα συμπληρώνουν συνολικά άλλες 7 τεχνολογικές εταιρείες.

Στην ερευνά του 2012 παρουσίασε τις 50 καλύτερες επιχειρήσεις ως εργοδότες, βασισμένη σε ανώνυμες μαρτυρίες 250.000 εργαζομένων. Τι κάνει το Facebook και έχει κατακτήσει την κορυφή; Το ποδοσφαιράκι, τα βίντεο-παιχνίδια και το πινγκ πονγκ είναι μερικά από τα πράγματα που κάνουν τους εργαζόμενους να περνούν καλά και να ξεκουράζονται.

Επιπλέον, κάθε εργαζόμενος στην εταιρεία που αποκτά παιδί, παίρνει επιπλέον 3.732 ευρώ για τα πρώτα έξοδα της οικογένειάς του. ο Facebook απασχολεί 4.619 εργαζόμενους. Στις πρώτες θέσεις της λίστας βρίσκονται και η Riverbed, μια εταιρεία πληροφοριακών συστημάτων με έδρα το Σαν Φραντσίσκο, η LinkedIn αποτελεί το νούμερο 4 στη λίστα, η National Instruments ήρθε όγδοη καθώς και η Akamai, η Rackspace, η Gartner and η Workday.