Το Great Practices FORUM, πραγματοποίησε την 6η μηνιαία συνάντηση του στις εγκαταστάσεις της Teleperformance Hellas, μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνάντηση σε έναν ξεχωριστό επαγγελματικό χώρο.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δουν διαφορετικές εθνικότητες εργαζομένων, να επικοινωνούν σε όλο τον κόσμο, σε διαφορετικές γλώσσες, για λογαριασμό πολυεθνικών πελατών. Η πολύ-πολιτισμικότητα σε όλο της το μεγαλείο! Ο Τριαντάφυλλος Αλεξόπουλος, HR Director της Teleperformance Hellas μίλησε για τις πρακτικές της εταιρείας οι οποίες έχουν σχεδιασθεί για να διευκολύνουν τη διαβίωση των ξένων εργαζομένων στη χώρα μας, με την εταιρεία να απασχολεί περισσότερους από 4.000 εργαζόμενους – προερχόμενους από 78 χώρες, διαχειρίζεται προγράμματα σε 34 γλώσσες/διαλέκτους, λειτουργεί σε 24ωρη βάση και εξυπηρετεί συνολικά 137 αγορές παγκοσμίως.

Οι πρακτικές αυτές συμπεριλαμβάνουν την εύρεση κατοικίας, τη διεκπεραίωση των τυπικών διαδικασιών (ΑΦΜ, ΙΚΑ κλπ), την προσαρμογή, τη γνωριμία με τη χώρα μας, την εξοικείωση με τον τρόπο ζωής στην Ελλάδα, έως και την απαραίτητη δικτύωση. Σημειώνεται ότι η επόμενη συνάντηση του Great Practices FORUM έχει προγραμματισθεί για την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016, στις εγκαταστάσεις της ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ στον Ασπρόπυργο, όπου ο Γιώργος Παρτσακουλάκης, HR Director της εταιρείας θα ξεναγήσει τους συμμετέχοντες στις εγκαταστάσεις και θα παρουσιάσει το «Young Talent Management and Development program».