Το MBA International Program (i-MBA) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κατέκτησε το Βραβείο Καινοτομίας 2013 του διεθνούς οργανισμού πιστοποίησης Association of MBAs’ (ΑΜΒΑ) για το καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών σε προηγμένες ηλεκτρονικές δεξιότητες, e-skills curriculum, που προσφέρει.

Όπως δήλωσε ο Andrew Main Wilson, Διευθύνων Σύμβουλος του ΑΜΒΑ «εντόπισαν ένα ξεκάθαρο κενό στα προγράμματα ΜΒΑ, το οποίο σχετίζεται με το ηλεκτρονικό marketing, επιχειρηματικότητα και δεξιότητες – θέματα που θα αποτελέσουν βασικούς μοχλούς ανάπτυξης των επιχειρήσεων την επόμενη δεκαετία». Ακόμη πρόσθεσε ότι «το ΟΠΑ έδειξε ότι είναι καινοτόμο, δημιουργικό και χαρακτηρίζεται από πρωτοποριακή σκέψη».

Αποδεχόμενος το βραβείο, ο Διευθυντής του ΜΒΑ International Καθηγητής, Γιώργος Ιωάννου, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του και δήλωσε: «Σε μια περίοδο που το ζήτημα της απασχολησιμότητας είναι εξέχουσας σημασίας, αυτή η πρωτοβουλία συνδυάζει την καινοτομία στο περιεχόμενο των μαθημάτων με τις πιο ευέλικτες μεθόδους διδασκαλίας και επικεντρώνεται σε θέματα που έχουν μεγάλη ζήτηση στον χώρο των επιχειρήσεων. Αποτελεί εξαιρετικό παράδειγμα του πώς η εκπαίδευση μπορεί να εξελίσσεται παράλληλα με ό,τι συμβαίνει στην αγορά εργασίας».