Το μέλλον δημιουργείται από το παρόν, τις αποφάσεις που λαμβάνουμε και από τον τρόπο που επικοινωνούμε και είμαστε ενεργοί στην αγορά μας. Παράλληλα, από τον τρόπο που μοιραζόμαστε, συζητάμε, παραδειγματιζόμαστε αλλά και που εμπνέουμε αντίστοιχα τους ομολόγους μας.

Οι εξελίξεις στον χώρο του HR κρίνονται πλέον καταιγιστικές. Η τεχνολογία, οι νέες μορφές εργασίας, οι Millennials αλλά και οι GenZers έχουν επιφέρει σημαντικές αλλαγές στο εργασιακό γίγνεσθαι. Οι εταιρείες οφείλουν να δημιουργήσουν εκείνο το εργασιακό περιβάλλον που θα φιλοξενήσει τα στελέχη αυτά και θα διασφαλίσει την υψηλή παραγωγικότητα και την κουλτούρα καινοτομίας.

Η Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στις τρέχουσες ανάγκες της επιχείρησης αλλά και τις μελλοντικές. Με ενεργό ρόλο στο τραπέζι των αποφάσεων και επιφορτισμένη με τη χάραξη της στρατηγικής που αφορά στο πιο πολύτιμο κεφάλαιο των επιχειρήσεων, τους ανθρώπους, οι επαγγελματίες του HR βρίσκονται σε εγρήγορση. Η επικοινωνία, ο διάλογος με την αγορά και η γνώση αποτελούν αδιαμφισβήτητα το βασικό όχημα της επιτυχίας τους.

Η έκδοση «HRforward», που κρατάτε στα χέρια σας, αποτελεί την πρώτη premium έκδοση του περιοδικού HR Professional, και έρχεται να ανοίξει τον «διάλογο» γύρω από τις ανάγκες, τις προκλήσεις και τις παραμέτρους που θα επηρεάσουν τη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού το 2018.

Με στόχο να αποτελέσει ένα ουσιαστικό forum συζήτησης, ανταλλαγής απόψεων και προβληματισμών, 20+ HR Leaders κορυφαίων εταιρειών κλήθηκαν και αποδέχθηκαν να μας μιλήσουν και να σχολιάσουν μεταξύ άλλων:
• τις επενδύσεις στις οποίες θα προχωρήσουν το αμέσως επόμενο διάστημα,
• τις προτεραιότητες που θέτουν ως τμήματα Ανθρώπινου Δυναμικού,
• τη στρατηγική που έχουν χαράξει για το 2018,
• τις εξελίξεις που αναμένεται να επηρεάσουν σημαντικά τον χώρο,
• τις διεθνείς τάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον του HR,
• τις άμεσες ανάγκες που προκύπτουν από το περιβάλλον,
• τα σύγχρονα εργαλεία που διαθέτουν ώστε να ενισχύσουν τα αποτελέσματα και τον ρόλο τους εσωτερικά.

Με χαρά, λοιπόν, σας παρουσιάζουμε το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας η οποία φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τα στελέχη της αγοράς!