Για 13η συνεχή χρονιά, το HR Professional διοργανώνει το μεγαλύτερο συνέδριο για το χώρο της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Στις 21 Νοεμβρίου 2017, το 13ο People Management Executive Seminar θα φιλοξενήσει τον βραβευμένο Καθηγητή John W. Boudreau, τον άνθρωπο που γνωρίζει καλύτερα ίσως από τον καθένα το μέλλον του HR function και τις τάσεις στο δυναμικά μεταβαλλόμενο εργασιακό περιβάλλον. Ο τίτλος του φετινού συνεδρίου είναι “Beyond HR” και πραγματεύεται τις τελευταίες εξελίξεις και το μέλλον τόσο της εργασίας γενικότερα, όσο και του επαγγέλματος του HR ειδικότερα, λαμβάνοντας υπόψη, μεταξύ άλλων, την τεχνολογία, τις αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις, το talent management στη σημερινή εποχή και τα νέα εργαλεία για ένα σύγχρονο και αποδοτικό HR function. Σε ένα εξαιρετικά διαδραστικό Executive Seminar, o J. Boudreau θα παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο πλάνο δράσης για να προετοιμαστούν τα ανώτερα στελέχη για την επόμενη μέρα, διασφαλίζοντας το μέλλον της επιχείρησης αλλά και τη βέλτιστη συνεισφορά του κλάδου του HR σε αυτό.

Οι 4 θεματικές ενότητες του σεμιναρίου είναι:
1. Lead The Work: Navigating New Organizational Forms, Intermediaries, and Alternative Work Arrangements that Lie Beyond Employment.
2. Strategic Impact and Pivotal Talent:  Finding the Most Impactful Strategic Talent Opportunities
3. Transformative and “Retooled” HR: Ηow HR can truly transform organization effectiveness through evidence-based change.
4. The Future of HR

Το Executive Seminar απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες από το χώρο της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, σε CEOs και Γενικούς Διευθυντές, σε Διευθυντές Τμημάτων και Επικεφαλής Ομάδων, καθώς και σε HR Business Partners, όπως εταιρείες στελέχωσης, εκπαίδευσης και ανάπτυξης προσωπικού, παροχής υπηρεσιών coaching και HR consulting κ.ά.