Αυτό είναι το θέμα της εκδήλωσης που διοργανώνει το Ινστιτούτο Οικονομικής Διοικήσεως (ΙΟΔ) της ΕΕΔΕ στο πλαίσιο ενημέρωσης του επιχειρηματικού κόσμου για τις εξελίξεις της συμφωνίας και του μηχανισμού στήριξης της Οικονομίας της Ελλάδος.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 17:00, στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου Eurobank EFG, Μέγαρο Ιδρύματος Μποδοσάκη, με την ευγενική χορηγία της Eurobank EFG.

Διακεκριμένα και έγκριτα στελέχη της αγοράς, θα παρουσιάσουν μέσα από τις εισηγήσεις τους, μία πλήρη ανάλυση και αποτίμηση του Μνημονίου, προκειμένου να διαφωτίσει και να ενημερώσει τον επιχειρηματικό κόσμο και την κοινή γνώμη για αυτό το σημαντικό τεκμήριο οικονομικής πολιτικής.

Η εκδήλωση αυτή έχει στόχο να παρουσιάσει τους όρους του Μνημονίου, να ενθαρρύνει και να διευκολύνει με συγκεκριμένες προτάσεις την εφαρμογή τους, αλλά και να αναλύσει τις δυνατότητες που υπάρχουν και τις δυνάμεις ανάπτυξης, που μπορούν και πρέπει να απελευθερωθούν στην αγορά με την εφαρμογή των μέτρων που περιλαμβάνονται στο Μνημόνιο.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε επιχειρηματίες, σε ανώτατα και ανώτερα στελέχη των διοικήσεων εταιρειών και οργανισμών του Ιδιωτικού και του Δημόσιου τομέα, σε ανώτατα στελέχη του χρηματοπιστωτικού και Τραπεζικού κλάδου, σε Οικονομικούς Διευθυντές και στελέχη της οικονομικής διοίκησης, σε Διευθυντές Ανθρώπινου Δυναμικού, σε στελέχη εταιρειών συμβούλων και σε όλους τους κοινωνικούς φορείς της Ελληνικής Οικονομίας.

Στην εκδήλωση έχει προσκληθεί ο Υπουργός Οικονομικών Γεώργιος Παπακωνσταντίνου.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.eede.gr.