Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα ΜΒΑ International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών επελέγη ως ένα από τα τρία προγράμματα που είναι υποψήφια για το «MBA Innovation Award 2013» του διεθνούς οργανισμού Association of MBAs (AMBA).

Τη λίστα των τριών τελικών υποψηφίων για το βραβείο συμπληρώνουν το Grenoble Graduate School of Business (Γαλλία) και το Porto Business School (Πορτογαλία). Το MBA Innovation Award θα απονεμηθεί για τρίτη χρονιά φέτος από το AMBA ως αναγνώριση και επιβράβευση των καινοτόμων και πρωτοπόρων πρωτοβουλιών που αναλαμβάνουν πιστοποιημένα προγράμματα και business schools σε όλο τον κόσμο. Το ΜΒΑ International έθεσε υποψηφιότητα, παρουσιάζοντας το πρόγραμμα μαθημάτων σε προηγμένες ηλεκτρονικές δεξιότητες (e-skills) που εντάχθηκε στο πρόγραμμα σπουδών του το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος.
 
Τα μαθήματα (σε eBusiness Marketing, SEO, Social Media, Analytics, PPC) σχεδιάστηκαν από το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σε συνεργασία με τη Market Motive και το e-skills-center.eu, επίσημο αντιπρόσωπο στην Ευρώπη. Προσφέρονται  100% online και στόχος τους είναι ενισχύσουν τις ηλεκτρονικές δεξιότητες των φοιτητών του Προγράμματος και να τους προετοιμάσουν για ένα πλήθος επαγγελμάτων της Ψηφιακής Οικονομίας. Ο τελικός νικητής του βραβείου θα ανακοινωθεί στο  Association of MBAs’ Annual Gala Dinner στο Λονδίνο, στις 6 Νοεμβρίου 2013.