Στη συνεδρίαση της 26ης Μαΐου 2011, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), που προέκυψε από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες της Γενικής Συνέλευσης των Μελών της.

Στη θέση του Προέδρου παραμένει ο Κωνσταντίνος Λαμπρινόπουλος.

Για τις τρεις θέσεις των Αντιπροέδρων εξελέγησαν με τη σειρά οι Νίκος Μπιλίρης, Νέλλη Κάτσου και Στέλιος Σταυρίδης. Γενικός Γραμματέας εξελέγη ο Μιχάλης Βλασταράκης και Ταμίας ο Αναστάσιος Ροδόπουλος (πρόεδρος της ΔΕ του Ελληνικού Ινστιτούτου Οικονομικής Διοικήσεως).

Το Διοικητικό Συμβούλιο συμπληρώνουν τα Μέλη: Γιάννης Αγαπητίδης (πρόεδρος της ΔΕ του Τομέα Μάνατζμεντ Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης), Παναγιώτης Αγερίδης (πρόεδρος της ΔΕ του Ελληνικού Ινστιτούτου Διοικήσεως Παραγωγής Προϊόντων & Υπηρεσιών), Νίκος Βασιλείου, Δημήτρης Βιδάκης, Μαίρη Γεωργιάδου (πρόεδρος της ΔΕ του Ελληνικού Ινστιτούτου Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού), Αλέξης Δαυϊδ (πρόεδρος της ΔΕ του Ελληνικού Ινστιτούτου Πληροφορικής & Επικοινωνιών), Στέλιος Κανάκης, Ευτυχία Κασελάκη, Βασίλης Λώλας (πρόεδρος της ΔΕ του Τομέα Εταιρικών Υποθέσεων), Δημήτρης Α. Μαύρος (πρόεδρος της ΔΕ του Τομέα Ηγεσίας), Κώστας Μαχαίρας, Αγγελίνα Μιχαηλίδου (πρόεδρος της ΔΕ του Τομέα Ανάπτυξης Γυναικών Μάνατζερ & Επιχειρηματιών), Γιώργος Μπακάκος, Νίκος Μπακατσέλος (πρόεδρος της ΔΕ του Τμήματος Μακεδονίας, Τάκης Στάπας, Μάρκος Φραγκουλόπουλος (πρόεδρος της ΔΕ του Ελληνικού Ινστιτούτου Μάρκετινγκ) και ex officio ο Νίκος Εμπέογλου.