Λίγες μόνο μέρες μένουν ως την πολυαναμενόμενη εμφάνιση της Best Seller συγγραφέως, Leadership expert και κορυφαίας thinker Liz Wiseman, η οποία θα παρουσιάσει στο ελληνικό κοινό το νέο της βιβλίο «IMPACT PLAYERS: How to Take the Lead, Play Bigger, and Multiply Your Impact», που αναμένεται να αποτελέσει τη βίβλο για τον νέο χώρο εργασίας και αποτελεί τη φυσική συνέχεια του προηγούμενου New York Times Best Seller βιβλίου της «Multipliers: How the Best Leaders Make Everyone Smarter».

«Το Impact Players θα σας διδάξει πως να αποκτήσετε ενσυναίσθηση για το αφεντικό σας, χωρίς κολακείες, πώς να κάνετε ένα βήμα μπροστά και να αναλάβετε την ευθύνη, ακόμα και αν δεν έχετε την επίσημη εξουσιοδότηση, αλλά και πότε να κάνετε ένα βήμα πίσω και να ακολουθήσετε, έτσι ώστε να μπορέσετε να κάνετε σημαντικά πράγματα να συμβούν για την ομάδα σας αλλά και την καριέρα σας» αναφέρει ο Kim Scott, συγγραφέας του Radical Candor και του Just Work. «Αν θέλετε να ξεχωρίσετε νωρίς στην καριέρα σας, αυτό το βιβλίο είναι απαραίτητο να το διαβάσετε.

Η Liz Wiseman τονίζει τις πρακτικές και συχνά εκπληκτικές συνήθειες, που θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές σας και να αφήσετε το στίγμα σας» δήλωσε ο Adam Grant, #1 New York Times bestselling συγγραφέας του Think Again και παρουσιαστής του TED podcast WorkLife. «Αν προσπαθείτε να πλοηγηθείτε στον νέο κόσμο της εργασίας, αυτό το βιβλίο είναι το GPS σας. Μέσα από μία ισχυρή έρευνα και αστραφτερά παραδείγματα, η Wiseman δείχνει πώς να κάνουμε τα πράγματα που δεν μας διδάσκουν στο σχολείο —να αντιμετωπίσετε διφορούμενα προβλήματα, να υπερβείτε απρόβλεπτα εμπόδια, να πετύχετε κινούμενους στόχους, ταξιδεύοντας πέρα από τα όρια του job description ώστε να συνεισφέρετε πραγματικά» υπογράμμισε ο Daniel H. Pink, #1 New York Times bestselling συγγραφέας του When, του Drive και του To Sell is Human.

Σημειώνεται ότι οι 200 πρώτοι συμμετέχοντες στο 17th People Management Executive Seminar θα λάβουν δωρεάν το εν λόγω βιβλίο, ενώ μετά την παρουσίαση, η παγκοσμίως αναγνωρισμένη expert και ερευνήτρια σε θέματα ηγεσίας, θα συνομιλήσει με διακεκριμένα στελέχη από την ελληνική αγορά. Πληροφορίες και εγγραφές www.peoplemanagement.gr