Το ΚΟΛΛΕΓΙΟ ATHENS GSM της Θεσσαλονίκης με την επιστημονική υποστήριξη του βρετανικού Πανεπιστημίου NOTTINGHAM TRENT UNIVERSITY με το οποίο συνεργάζεται, διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Το Project Management στην πράξη».

Η ημερίδα, η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ακαδημίας Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΑΔΕ), θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου στο συνεδριακό κέντρο των νέων εγκαταστάσεων του ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ATHENS GSM στη Θεσσαλονίκη (Αλεξανδρουπόλεως 10). Μεταξύ των εισηγητών είναι και καθηγητές ΑΕΙ – ΤΕΙ, ανώτερα στελέχη οργανισμών και επιχειρήσεων και άλλοι ειδικοί επιστήμονες.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, θα αναπτυχθούν θέματα όπως μεγάλα πολυεθνικά project management, συστήματα μέτρησης απόδοσης στη διαχείριση έργων, η χρήση λογισμικού στο Project Management, η σημασία του ανθρώπινου δυναμικού και της εκπαίδευσης στη διαχείριση έργων και άλλα. Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας, η διοίκηση του ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ATHENS GSM, αποφάσισε τη χωρίς κόστος συμμετοχή στην ημερίδα κατόπιν δήλωσης.