Ποιο είναι το #1 θέμα στην Agenda των σύγχρονων People Managers; Τι βασανίζει τους CEOs, General Managers, Line Managers και HR Directors των μεγαλύτερων επιχειρήσεων στον κόσμο;

Τα μεγάλα ποσοστά παραιτήσεων και η απώλεια των ταλέντων έχουν καταστεί περισσότερο από πραγματικότητα. Οι στρατηγικές δέσμευσης του ανθρώπινου δυναμικού αποτελούν, συνεπώς, την πρωταρχική τους έγνοια.

Πώς, όμως, θα εξασφαλίσουν την επιτυχή εφαρμογή τους;

Η μεγαλύτερη μαθησιακή εμπειρία της χρονιάς, το 4th People Management Executive Seminar, θέτει στο επίκεντρο το κρισιμότερο άγχος των People Managers: τη δέσμευση και κινητοποίηση του προσωπικού. Εξετάζοντας το ζήτημα από την οπτική της βιβλιογραφίας, της έρευνας και της διεθνούς πρακτικής η ετήσια συνάντηση των People Managers εστιάζει στο σπουδαιότερο project του μέλλοντος τη δέσμευση και κινητοποίηση των ανθρώπων.

Πρωταγωνιστές θα είναι 3 management experts που έρχονται στην Ελλάδα για να καταθέσουν τη δική τους γνώση και εμπειρία. Στις 20 Οκτωβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών οι συμμετέχοντες θα «πάρουν μαθήματα» από τους Beverly Kaye, Συγγραφέα του best seller των 1.000.000 αντιτύπων ’Love ‘em or lose ‘em’, Paul Sparrow, έναν από τους 25 Most Influential HR Thinkers και Διευθυντή του Centre for Performance-Led HR, Lancaster University Management School και Jane Sparrow, Senior Leader Energy Project Europe και Director of Employee Communication & Engagement, Sony Europe.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Σεμινάριο και τους διεθνείς ομιλητές επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.peoplemanagement.gr ή επικοινωνήστε με την Ειρήνη Φαφούτη, τηλ.: 210 6617 777 (εσωτ. 229).