Την εμπειρία της πρακτικής εκπαίδευσης μέσα από το καταξιωμένο Topaz Management Simulation, θα έχουν όσοι συμμετέχουν στο πρώτο ανοιχτό σεμινάριο Topaz που διοργανώνεται με τη συνεργασία της PwC Training Services και της Mindset.

Μια ζωντανή ανταγωνιστική αγορά από εικονικές επιχειρήσεις αναπτύσσεται κατά τη διάρκεια του διήμερου σεμιναρίου και οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να διοικήσουν την δική τους εικονική επιχείρηση με στόχο την μέγιστη απόδοση και τιμή μετοχής.

Το σεμινάριο εστιάζει σε θέματα στρατηγικής, διοίκησης επιχειρήσεων, λήψης αποφάσεων, κατανόηση οικονομικών αποτελεσμάτων, γνωριμία με όλες τις λειτουργίες της επιχείρησης και συνεργασίας σε ομάδα. Η δια-δραστική εκπαιδευτική δραστηριότητα Topaz στηρίζεται σε ένα πολύ σύγχρονο πρόγραμμα προσομοίωσης που αναπαραγάγει πραγματικές συνθήκες αγοράς σε ένα επιχειρησιακό περιβάλλον.

Το σεμινάριο πλαισιώνεται από εισηγήσεις συνεργατών από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Παράλληλα, οι ομάδες που περνούν την διαδικασία του simulation υποστηρίζονται από συντονιστές εξειδικευμένους στο Topaz (1 συντονιστής-facilitator ανά 2-3ομάδες).

Ημερομηνίες & χώρος διεξαγωγής των σεμιναρίων: Α. Πέμπτη 29 και Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011, Β. Πέμπτη 20 και Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011, στην PwC Training Services, Λ. Κηφισίας 260 στο Χαλάνδρι.

Πληροφορίες: www.pwc.com/gr/el/pwc-training/other/topaz-management-simulation.jhtml.