Όταν ο προϋπολογισμός της εκπαίδευσης μπαίνει στο μικροσκόπιο, καθίσταται επιτακτική η ανάγκη για εξεύρεση αποδοτικών λύσεων και πρωτοποριακών τεχνικών εκμάθησης και ανάπτυξης.

Σε αυτό το πλαίσιο, το ετήσιο Training & Development Conference για το 2009, που διοργανώνει το HR Professional, με τίτλο “Maintaining your Organization on its Development Course”, θα είναι αφιερωμένο στην ανάδειξη «έξυπνων» και αποδοτικών τεχνικών εκπαίδευσης και ανάπτυξης σε δύσκολους καιρούς. Στην ετήσια συνάντηση των Ελλήνων trainer, θα συμμετάσχουν διεθνείς ομιλητές με ειδίκευση στην εταιρική εκπαίδευση καλύπτοντας σφαιρικά όλες τις πτυχές και τις σύγχρονες τάσεις του training & development.

Μεταξύ άλλων, ο πολυβραβευμένος Harold D. Stolovitch, συγγραφέας του “Telling Ain’t Training” και διεθνώς αναγνωρισμένος εκπαιδευτής, ερευνητής και καθηγητής θα παρουσιάζει μια ανατρεπτική και πρωτότυπη ομιλία με θέμα “Stop Wasting Money on Training”. Ο H. D. Stolovitch έχει αφοσιωθεί τα τελευταία 40 χρόνια στην εκπαίδευση και ανάπτυξη στελεχών, έχοντας εργαστεί συμβουλευτικά για εταιρείες όπως οι: Alcan, Bank of Montreal, BBDO, DaimlerChrysler Academy, CDW, Cisco, General Motors, Hewlett-Packard, Merck, Prudential, Quest, Sun Microsystems, The Coffee Bean & Tea Leaf.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα καλυφθούν οι εξής θεματικές ενότητες:
The new role of T&D: Σύγχρονες μέθοδοι δημιουργίας στρατηγικής υπεραξίας μέσω της εκπαίδευσης.
Training ROI: Εργαλεία για τη μέτρηση της απόδοσης της εκπαιδευτικής διαδικασίας.
New Research: Έρευνες για το αληθινό πρόσωπο της εκπαίδευσης και η στάση των οργανισμών απέναντι σε αυτά τα ευρήματα.
Creative Methodologies: Διερεύνηση δημιουργικών λύσεων εκπαίδευσης, κατάλληλες για περιόδους οικονομικής ύφεσης.
Pioneering Techniques: Η προσέγγιση 70:20:10: εφαρμογές και προσφορά στη σύγχρονη επιχείρηση.
Coaching: Ο manager σε ρόλο coach.
Powerful Tools: Το e-learning του αύριο και όσα μπορεί να προσφέρει σήμερα σε μια επιχείρηση.