Η Lidl διακρίθηκε για πρώτη φορά με την εθνική αλλά και ευρωπαϊκή πιστοποίηση «Top Employer» σε συνολικά 7 ευρωπαϊκές χώρες. Είναι χαρακτηριστικό ότι το προηγούμενο έτος η επιχείρηση διεθνώς επαναπροσδιόρισε την ταυτότητά της ως εργοδότης.

«Αυτή η διάκριση είναι μια απόδειξη ότι η νέα μας ταυτότητα αποτελεί ένα ζωντανό και αξιόπιστο μοντέλο, το οποίο βασίζεται σε συγκεκριμένες μετρήσεις της εργασιακής μας καθημερινότητας. Ως εργοδότης, πιστεύουμε ότι είναι στη δική μας ευθύνη να δημιουργήσουμε ελκυστικές εργασιακές συνθήκες για τους περισσότερους από 5.000 εργαζομένους μας στην Ελλάδα. Γιατί μέσω της δέσμευσής τους παρέχουν τη βάση για την επιτυχία της επιχείρησής μας», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Νικολέττα Κολομπούρδα, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού.

Εκτός από την Ελλάδα , η Lidl διακρίθηκε με τα βραβεία «Τop Employer» στη Γερμανία, την Ιταλία, τη Ρουμανία, την Πολωνία, τη Σλοβενία και τη Σλοβακία. Η διάκριση πρόκειται να απονεμηθεί σε ειδική τελετή στις 28 Φεβρουαρίου 2017, η οποία θα διοργανωθεί από το Ινστιτούτο «Top Employers» στο Άμστερνταμ.