Η Mondelez, μέσω του Προγράμματος «Top2Top Engineering Challenge», προσφέρει τη δυνατότητα σε απόφοιτους Πολυτεχνικών Σχολών να συμμετάσχουν σε μια πρωτοβουλία της εταιρείας που έχει στόχο την ενεργή υποστήριξη σε νέους ανθρώπους που βρίσκονται στην αφετηρία της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας.

Το Πρόγραμμα «Top2Top Engineering Challenge» δίνει την ευκαιρία σε νέους να έρθουν σε άμεση επαφή με τη Mondelez, τα στελέχη της και τον τρόπο λειτουργίας της. Το εν λόγω πρόγραμμα έρχεται ως συνέχεια του «Top2Top Business Challenge» που πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο. Η γνωριμία με τη Mondelez θα γίνει μέσα από την παρουσία των συμμετεχόντων στις εγκαταστάσεις του Εργοστασίου Παυλίδη, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τις λειτουργίες της Εφοδιαστικής Αλυσίδας (Integrated Supply Chain).

Σε όλη τη διάρκεια του Προγράμματος, διευθυντικά στελέχη της Mondelez θα είναι κοντά στους συμμετέχοντες για να τους καθοδηγούν και να απαντούν στις ερωτήσεις τους. Οι συμμετέχοντες που θα ξεχωρίσουν μέσα από τη διαδικασία, θα συμπεριληφθούν σε shortlist για θέσεις εργασίας στη Mondelez. Παράλληλα, θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε πρόγραμμα mentoring , καθώς και να λάβουν  πρακτικές συμβουλές από στελέχη της Mondelez. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την υποψηφιότητά τους ως και τις 26 Οκτωβρίου 2017.