Μετά την ηχηρή παρουσία των Nigel Paine και Charles Jennings, ένας ακόμα καταξιωμένος ομιλητής έρχεται να προστεθεί στο «roster» του training & performance improvement conference, «Empower your Workforce to stay competitive», που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 15 Μαρτίου, στο αμφιθέατρο ATExcelixi.

Πρόκειται για τον Ντίμη Μιχαηλίδη, που κάνει (κυριολεκτικά) μαγικά! Ο Ντ. Μιχαηλίδης είναι σύμβουλος επιχειρήσεων, συγγραφέας, ηγέτης δημιουργικών ομάδων και καθηγητής. Είναι ίσως ο μοναδικός management expert στον κόσμο, που μετά από μια επιτυχημένη διεθνή καριέρα (World Bank στις ΗΠΑ, ICI/Zeneca και Council of Europe Development Bank στη Γαλλία) άφησε το «τιμόνι» μιας μεγάλης επιχείρησης (ασφαλιστική Cyprialife, του ομίλου της Λαϊκής Τράπεζας, νυν Marfin), για να αφοσιωθεί στην καινοτομία και τη δημιουργικότητα με … μαγικές εκτελέσεις.

Το βιβλίο, εξέδωσε ο ίδιος, με τίτλο «The Art of Innovation – Integrating Creativity in Organizations», χαρακτηρίστηκε ως «a must-read for 21st century CEOs» ενώ το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «The Art of Innovation – How to Integrate Creativity in Organizations», που σχεδίασε ο Ντ. Μιχαηλίδης διδάσκεται σε εταιρείες και μεταπτυχιακά προγράμματα διοίκησης επιχειρήσεων στο New York University από καθηγητές και εκπαιδευτές που έχουν παρακολουθήσει και το ανάλογο πρόγραμμα πιστοποίησης.

Στην παρουσίασή του, που φέρει τον τίτλο Happiness @ Work, Engaging People for Performance, με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, που περιλαμβάνει τη διάδραση και αρκετές δόσεις μαγείας, θα εξηγήσει τα μυστικά της εργασιακής ευτυχίας αλλά και άλλα σημαντικά θέματα όπως ο ρόλος των αμοιβών και των κινήτρων.