Τον 7ο κύκλο του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας Project Future υλοποιεί φέτος η Τράπεζα Πειραιώς, το οποίο διευρύνεται με νέες εκπαιδεύσεις σε τομείς αιχμής και με νέες συνεργασίες. Ειδικότερα, το εν λόγω πρόγραμμα πραγματοποιείται σε συνεργασία με το ReGeneration και συνδέει την τριτοβάθμια εκπαίδευση με την αγορά εργασίας, παρέχοντας σε νέους πτυχιούχους τις δεξιότητες που χρειάζονται στη σύγχρονη αγορά.

Στον 7ο κύκλο, ο οποίος πραγματοποιείται ψηφιακά, μπορούν να συμμετάσχουν νέοι πτυχιούχοι από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν σε ένα εκ των προγραμμάτων: Digital Marketing & eCommerce powered by EY, Sustainable Entrepreneurship and Sustainability Reports by UNIPI, Tourism – Front Office Certificate powered by BCA College, Tourism – Food & Beverages Certificate powered by BCA College, Java – Spring – Microservices powered by Code.Hub, Mobile Apps Development powered by Code.Hub και Financial Technology (Fintech) Academy powered by Code.Hub.

Επιπλέον, φέτος εγκαινιάζονται δύο νέες συνεργασίες για το πρώτο στάδιο εκπαίδευσης, το Digital Transformation Masterclass, σεμινάριο αφιερωμένο στον ψηφιακό κόσμο σε συνεργασία με την Code.Hub και το Financial Literacy, διάλεξη για την κατανόηση της σύγχρονης και μελλοντικής οικονομικής εγχώριας και παγκόσμιας πραγματικότητας, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Χρηματοοικονομικού Αλφαβητισμού. Σημειώνεται, τέλος, ότι συνεχίζεται και η στρατηγική σύμπραξη με το LinkedΙn Learning, ενώ οι αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται έως την 1 Νοεμβρίου.