Τη συνεργασία της με τη L’ Oreal συνεχίζει η Treasure Lab. Συγκεκριμένα, στις 13 και στις 14 Μαρτίου, η Treasure Lab, με επικεφαλής την Κρύστα Τζελέπη, Leadership Coach & Team Facilitator και τον Νίκο Πολίδη, Τeam & Change Facilitator, συναντήθηκαν στο Ναύπλιο με τη Μαρία Κοράλη, Γενική Διευθύντρια Επαγγελματικών Προϊόντων, τη Διοικητική Ομάδα, καθώς και όλους τους διευθυντές της PPD L’ Oreal Hellas, με στόχο να συνεχίσουν τη συνεργασία τους στο Transformation, ένα Project που εξελίσσεται σταδιακά τα τελευταία 2 χρόνια. Την πρώτη μέρα, η διοικητική ομάδα εστίασε στο Future Gazing και στο Infinite Game Mindset, μέσα από συζήτηση, βίντεο και δραστηριότητες, ενώ τη δεύτερη μέρα, σε μια εκδήλωση στο Φουγάρο, η ευρύτερη ομάδα εξερεύνησε θέματα συνεργασίας, μελλοντικών λειτουργιών και συνεχούς βελτίωσης, μέσα από ομαδικές ασκήσεις και business simulations.

Πρώτο Team Coaching Workshop για την Schneider Electric
Επιπρόσθετα, στις 18 Μαρτίου, η ομάδα της Treasure Lab πραγματοποίησε το πρώτο Team Coaching Workshop για την Schneider Electric Greece & Cyprus, με τη Διευθυντική Oμάδα της εταιρείας, η οποία είχε επικεφαλή τον Σπύρο Ράπτη. To εν λόγω workshop σχεδιάστηκε και συνδημιουργήθηκε με τη συμμετοχή της Γεωργίας Μαλαματένιου, ΗR Manager, ενώ αποτελεί ένα από τα πρώτα βήματα συνεργασίας της ομάδας με την Treasure Lab, στo πλαίσιo του Transforming Team Program. Τα θέματα που παρουσιάστηκαν είχαν σχέση με Team Connection, Psychological Safety και Shared Values, ενώ χρησιμοποιήθηκαν διαδραστικές ασκήσεις, μεθοδολογία team coaching, peer coaching και προσέγγιση εστιασμένη στα δυνατά σημεία.

Κοντά στον στόχο των 200 ερωτηματολογίων η έρευνα για το Coaching
Παράλληλα, η Treasure Lab συνεχίζει την έρευνα Business Coaching Practices in the Greek Market, η οποία πλησιάζει τον στόχο των 200 ερωτηματολογίων, αφού έχουν ήδη συμπληρωθεί 167 ερωτηματολόγια. Πρόκειται για την έρευνα που διεξάγεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σχεδιασμένη από τη Λήδα Παναγιωτοπούλου, Επικουρη Καθηγήτρια του ΟΠΑ και την Κρυστα Τζελέπη, υπό την αιγίδα του ΟΠΑ και του ΣΔΑΔΕ, με στόχο την χαρτογράφηση των πρακτικών coaching που εφαρμόζονται στην ελληνική αγορά., αλλά και την καταγραφή της άποψης των coachees για τα οφέλη που έχουν αποκομίσει. Επισημαίνεται, τέλος, ότι τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σε παρουσίαση του ΣΔΑΔΕ τον Μάιο ή τον Ιούνιο.