Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο με τον ανθρωποκεντρικό του χαρακτήρα και το κοινωνικό του έργο, φιλοδοξεί να γίνει πυξίδα, να διδάσκει αλλά και να διδάσκεται καθημερινά από τις ανάγκες της πραγματικής οικονομίας και της ελληνικής κοινωνίας, ώστε να ανταποκρίνεται καίρια στις επιταγές της σύγχρονης εποχής.

Η φιλοσοφία του «σταθερά δίπλα σας» και του «μεγαλώνοντας μαθαίνουμε» που πρεσβεύει η Τράπεζα ίσως είναι μια ασφαλής επιλογή για τη ζωτικότητα και την ανάπτυξη ενός  οργανισμού, ο οποίος βασίζεται στην παγίωση σταθερών σχέσεων εμπιστοσύνης με τους εργαζομένους του και με το κοινό στο οποίο απευθύνεται. Καλλιεργώντας το συλλογικό πνεύμα, την ηθική και τον εθελοντισμό, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στηρίζει εκείνους που πιστεύουν ότι μπορούν να αλλάξουν το μέλλον και που εργάζονται για αυτό. Διδάσκει τους εργαζόμενούς του εμπνέοντάς τους καθημερινά ατομικό αίσθημα κοινωνικής και περιβαλλοντικής ευθύνης. Και το ίδιο φιλοδοξεί να πράξει και για όσους το εμπιστεύονται πάνω από έναν αιώνα, καλώντας τους μαζί να κάνουν τη διαφορά για ένα καλύτερο αύριο.

Στο πλαίσιο αυτό, το ΤΤ, με τη συμμετοχή του στο 6th People Management Executive Seminar που διοργανώνει το περιοδικό HR Professional, στόχο έχει  να ενθαρρύνει τις αξιόλογες πρωτοβουλίες που αναλαμβάνονται στον τομέα HR, υπογραμμίζοντας το μήνυμα ότι ο άνθρωπος είναι το κριτήριο και η χρυσή τομή, όποιο και αν είναι το ζητούμενο.