Τις νέες της εγκαταστάσεις στο Ηράκλειο Κρήτης, εγκαινίασε, την Τετάρτη 19 Ιουνίου, η Tüv Austria Hellas, παρουσία πλήθους καλεσμένων, εκπροσώπων του πολιτικού κόσμου και της τοπικής αυτοδιοίκησης. Τα νέα σύγχρονα γραφεία της εταιρείας, φιλοξενούν μια ομάδα άνω των 55 έμπειρων στελεχών, εργαζομένων και συνεργατών της, εκ των οποίων οι 40 είναι μόνιμης και αποκλειστικής απασχόλησης, ενώ πληρούν τις αυστηρότερες απαιτήσεις βιωσιμότητας και ποιότητας εργασιακού περιβάλλοντος.

Τα εγκαίνια πραγματοποίησε ο Ιωάννης Καλλιάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Tüv Austria Hellas, Regional Manager Greece-Cyprus-Balkans και Executive Vice President Service Lines της Tüv Austria Group, ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους μαζί με τον Φανούριο Ξημεράκη, Διευθυντή του Παραρτήματος Κρήτης της εταιρείας.

«Το άνοιγμα των νέων και σύγχρονων γραφείων μας στο Ηράκλειο αποτελεί μια ευχάριστη συγκυρία για εμάς, καθώς φέτος η Tüv Austria Hellas συμπληρώνει 30 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην Ελλάδα. Με ενωμένες τις δυνάμεις μας, πλέον έχουμε πανελλαδική εμβέλεια, καθώς δραστηριοποιούμαστε σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο και Ρέθυμνο στην Κρήτη, Μυτιλήνη, ενώ διατηρούμε και 2 μόνιμες παρουσίες στην Κύπρο, σε Λάρνακα και Λευκωσία με δύο διακριτές εταιρείες» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Ιωάννης Καλλιάς.